Wie zijn wij?

Eerst volgende openstelling is 23 februari 2019.

Van 10.00-12.30 uur, Het Hooge Heem 75 Winsum. Bij COSIS (NOVO).

 

Het Repair Café Het Hogeland is een initiatief dat zich richt op duurzaamheid en is vrij toegankelijk voor iedereen die iets te repareren of herstellen heeft. Het Repair Café werkt met uitsluitend vrijwilligers en richt zich op beperking van grondstoffen door de levensloop te verlengen van kleding en allerlei in huis en tuin gebruikte apparaten. We proberen als Repair Café hierbij samen met de bezoekers de spullen te repareren en hopen daarmee ook kennis en kunde over te dragen. Met het repareren van de spullen in het Repair Café wordt de levensloop verlengd en daarmee het verbruik van grondstoffen verminderd.

Veel spullen zijn wel te repareren alleen is dat vaak technisch moeilijk of zijn de kosten hoog. Met het initiatief van het Repair Café willen we hier op inspelen door ondersteuning te bieden bij het repareren en de hiervoor benodigde kennis over te dragen.

De herstelacties worden uitgevoerd op basis van een vrijwillige bijdrage van de bezoekers. Zij bepalen zelf wat voor hun de financiele waarde is van de herstelactie.

Entree is vrij én voor iedereen, immers duurzaamheid staat voorop.

Als je een sfeerimpressie van het Repair Café wil zien moet je op de link klikken. Het laat zien waar wij goed in zijn: repareren en herstellen.

http://premiereclip.adobe.com/videos/AIMGCfKCr5a

Er worden geen persoonlijke gegevens van u gevraagd of opgeslagen.

Resterende openstellingsdata 2018:

in december2018 géén openstellingsdag.

In 2019 zijn wij geopend op:

23 febr, 30 mrt, 27 apr, 25 mei, 29 juni, 31 aug, 28 sept,  26 okt en 30 nov.

In juli en december géén openstelling.